Nedrivning af væg i beton eller mursten​

​Har du brug for kompetente fagfolk til nedrivning af væg? Hos Løsning Diamantskæring ApS udfører vi nedrivning af væg med diamantskæring for kunder i blandt andet Vejle, Horsens og omegn. Diamantskæring er yderst anvendeligt til nedbrydning af for eksempel betonvægge og murstensvægge.

Få bedre plads med nedrivning af væg

​Vi udfører både store og små nedbrydningsopgaver. Vi har erfaring og ekspertise med nedbrydning af vægge i alt fra huse og lejligheder til landbrug og industriejendomme.

Vi benytter diamantskæring til i forbindelse med:

  • Lecavægge
  • Betonvægge
  • Armerede betonvægge
  • Murstensvægge
  • Anden nedrivning af væg.

Diamantskæring og nedbrydning giver mulighed for en bedre udnyttelse af dine kvadratmeter. Vi tilpasser ejendommen, så den passer til dig - dog inden for de begrænsninger, som ejendommen kan bære.

Vi tilbyder samtidig at fjerne alt overskudsmateriale, og vi gør naturligvis rent efter os. Vi lægger i det hele taget vægt på at levere branchens højeste serviceniveau. Det indebærer blandt andet, at opgaverne kan løses med kort varsel, og at vi afslutter opgaven til tiden.​

Kontakt os for at få et nedbrydningstilbud

​Du er meget velkommen til at få mere information om mulighederne for nedrivning af væg med diamantskæring. Vi giver også gerne råd og vejledning omkring nedbrydningen. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 20 91 63 16 for at aftale nærmere eller skrive til e-mail jorn.brok@lafnet.dk.​​

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Adresse & Postnummer

Grundtvigsvej 3

8723 Løsning

CVR: 32776698

​Kontakt os

Jørn: 20 91 63 16

E-mail: jorn.brok@lafnet.dk