Historien bag Løsning diamantskæring

Bag Løsning Diamantskæring står Jørn Brok, som har omfattende erfaring med boring og skæring i stort set alle former for materialer.

Vi har udført diamantskæring løsninger siden 2008

​Virksomheden Løsning Diamantskæring blev oprindeligt etableret 1. april 2008 af Jørn Brok. De første par år blev virksomheden drevet som personligt ejet firma, men i 2010 blev virksomheden omdannet til et selskab.

Stærke kompetencer bag

Jørn Brok har en fortid med flere år inden for betonskæring. Helt op til stiftelsen arbejdede Jørn Brok i en større betonskæringsvirksomhed, og samlede der omfattende erfaring og viden, som i dag kommer Løsning Diamantskærings kunder til gode.

​Vækst og arbejdspladser:

Virksomheden har lige siden etableringen oplevet vækst, og i dag er der 2 medarbejdere beskæftiget hos Løsning Diamantskæring, foruden Jørn Brok selv.

Vi gør arbejdet færdigt

Løsning Diamantskæring lægger vægt på at tilbyde branchens højeste serviceniveau. Det indebærer blandt andet, at vi hurtigt kan rykke ud, hvis du eller din virksomhed har brug for vores ekspertise. Derudover sørger vi altid for at rydde pænt op og gøre rent efter os, når vi er færdige med en opgave.

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Adresse & Postnummer

Grundtvigsvej 3

8723 Løsning

CVR: 32776698

​Kontakt os

Jørn: 20 91 63 16

E-mail: jorn.brok@lafnet.dk